Albire dinti in mod natural

Dintii nostri joaca un rol important atunci cand ne referim la aspectul nostru general. Ei nu pot fi ascunsi, sunt cei mai vizibili atunci cand vorbim sau radem.

Niste dinti albi, curati ne vor ajuta sa captam atentia celor din jur. De accea noi iti oferim niste sfaturi folositoare si ieftine pentru albirea dintilor. Metode sunt multe, insa unele foarte costisitoare si nenaturale – sunt folositi inalbitori care ataca smaltul.

Legumele sau fructele abrazive cum ar fi: morcovi, telina, castraveti, pere vor contribui la procesul de albire. Ele practic vor functiona ca niste mini-periute de dinti datorita abrazivitatii lor crescuta.

Odinti_albi alta metoda buna este periarea dintilor cu „piure” de capsuni. In momentul perierii foloseste miscari usoare astfel incat semintele sa nu iti afecteze smaltul sau gingiile. Dupa clatire, reluam procesul cu periuta, insa de data asta cu pasta de dinti.

O metoda populara pentru albirea dintilor este sucul de lamaie. Este cel mai rapid mod, dar si cel mai periculos. Acidul citric poate inlatura calciul pana la smalt, iar dintii vor fi expusi riscurilor.

Pentru a inlatura orice risc, periaza-ti dantura dupa fiecare masa. Poti si incerca pastele de dinti speciale pentru albire.