Ce proteine sa-mi cumpar

Multa lume se confrunta cu o mare problema in zilele de astazi. Cu toate ca sunt multe tipuri de proteine, nimeni nu stie cu exactitate ce proteine sa se consume.  In primul rand calitatea proteinei este mult mai importanta decat cantitatea propriu-zisa. Veti observa ca daca va administrati o cantitate mica de proteina pe zi, dar de o calitate foarte mare, tipul proteinei va face diferenta de-a lungul timpului.

Pentru ca organismul sa isi administreze doza zilnica de proteine, trebuie sa ii oferiti un minim de 2,2 grame per kilogram / corp. Proteinele sunt alcatuite dintr-o multime de tipuri de aminoacizi, inclusiv aminoacizii cu lanturi ramificate BCAA sau alte tipuri de glutamina. Fiecare tip de proteina contine mai mult sau mai putine aminoacizi, dar o cantitate mai mare de alti aminoacizi. Este recomandat sa va concentrati pe mai multe tipuri de proteine, pentru a oferi orgasnismului tot ce are nevoie pentru a se dezvolta in ritmul lui.Suplimente alimentare

Pe langa consumul de proteine, trebuie sa consumati si mancare cu o baza de proteina mare. In special proteina se gaseste in lapte, carne sau in oua. Va recomand in fiecare dimineata un consum de 2 oua, iar la pranz o friptura cu o ciorba de pasare. Cu un consum de alimente si de proteine, masa musculara va creste considerabil dupa numai cateva luni. Vegetarienii, pot consuma orez in combinatie cu fasolea, pentru ca amandoua contin doza zilnica recomandata si nu trebuie sa lipseasca una sau cealalta.

Un alt tip de proteina este proteina din zer, care contine o valoare biologica mare, ce trebuie consumata la fiecare masa. Ea are o mare varietate de aminoacizi, adaugand-o la o proteina vegatala, puteti obtine o calitate a proteinei foarte puternica.

Ce nu trebuie sa uiti este ca proteinele pe care le cumperi din magaizne sunt doar niste suplimente alimentare. In adevaratul sens al cuvantului. Iar pentru o crestere a masei musculare trebuie sa ai o nutritie ca la carte. Poti invata ce si cum sa mananci de aici: Program de nutritie.

Scrie un comentariu

Adresa nu va fi publicata.

*