Sporturi recomandate vara

Stim cu totii ca vara suntem oarecum lipsiti de energie pentru sport datorita caldurilor, insa trebuie sa fii preventiv si sa gandesti obiectiv. Gandeste-te cum vei arata daca iei in greutate si nu vei mai putea purta hainele preferate care acum iti vin perfect.
Vara este momentul cand putem face si alte exercitii in afara de cele de la sala pentru un stil de viata sanatos, in comparatie cu celelalte anotimpuri. Sau daca pana acum nu ai antrenament, poti incepe chiar din clipa asta!

Sporturile care se recomanda vara sunt mai multe, dar cele mai importante ar fi jogging-ul si inotul. Le poti face chiar pe amandoua simultan, cand alergi sunt tonificati muschii picioarelor, iar inotand incordam mai mult partea superioara a corpului.

Ai grija sa eviti pe cat posibil orele cand soarele arde cel mai tare. Se recomanda a face jogging dimineata sau/si seara, timp de 30-60 min – in functie de conditia ta fizica.

Iar de inot… Ce poate fi mai frumos intr-o vara atat de calduroasa decat sa te racoresti intr-un bazin, si in acelasi timp sa scapi si de calorii?

Avantajul acestor doua sporturi este ca te poti bucura de ele impreuna cu familia.