Gandirea si vointa – doua lucruri vitale

Gandirea si vointa la sala

In primul rand, pentru a ajunge la performantele dorite este nevoie de foarte multa ambitie. Un antrenament nu va avea  niciodata rezultatele pe care ti le doresti daca nu este executat la capacitatile tale maxime. Si pentru a ajunge la o executie corecta este nevoie de o gandire pozitiva. Fara ea te poti declara din start invins.

Odata ce gandirea ta este pe drumul cel bun, insotita de multa vointa, e clar ca-ti vei capata si energia necesara. Energia este lucrul vital pentru culturisti, constituind un combustibil indispensabil. Daca te indrepti spre sala cu gandul “sa treaca si antrenamentul acesta” mai bine renunti. Timpul si banii sunt irositi degeaba.

Trebuie ca mereu sa-ti fi propriul psiholog. Nu lasa gandurile sa-ti rascoleasca mintea, fii mereu cu moralul ridicat si lasa grijile afara atunci cand intrii in sala de antrenament.

Fii sigur pe exercitiile tale! Cu toate ca trebuie sa accepti si sfaturi de la ceilalti mai buni totusi ai incredere in ceea ce faci. Se va crea o legatura intre minte si muschi importanta.

Scrie un comentariu

Adresa nu va fi publicata.

*