Exercitii cardio

totul_despre_definire

Mergand pe premiza ca ai ajuns aici tocmai pentru ca a venit caldura si vrei sa dai o parte din stratul adipos jos, trebuie sa stii ca antrenamentul cardio nu trebuie facut doar intr-o anumita perioada a anului. Din aceasta pagina vei fi ghidat catre anumite articole pentru a afla totul despre antrenamentul cardio.

De ce cardio?

Buna intrebare, nu? La ce ne ajuta cardio? Doar sa aratam putin mai bine in sezonul cald pentru a-i impresiona pe cei din jur? Raspunsul este, evident, nu.  Exercitiile cardio nu trebuie facute doar in perioada de definire (slabire, pe intelesul tuturor). Eventual se poate insista mai mult intr-un anumit sezon, insa antrenamentul cardio este de nelipsit, pentru ca el ne aduce o gramada de beneficii, pe langa arderea grasimilor.

Alimentatie vs Cardio

Asa cum am banuit mai sus, probabil de aceea ai accesat aceasta pagina, pentru a afla cum poti sa slabesti. In primul rand trebuie sa ai grija ce mananci, pentru ca alimentatia este cea mai importanta atunci cand vine vorba de reducerea nivelului de grasime corporala. In sensul acesta, am scris in articolul „Alimente pentru cresterea musculara” despre alimentele de baza pe care trebuie sa le consumi. Daca apartii sexului feminin si esti putin indusa in eroare, afla ca tot ce functioneaza la barbati, in materie de alimente, functioneaza la fel de bine si la femei. Mancarea bazata pe proteine ajuta corpul uman sa se dozeze necesitatile si in acelasi timp il poate „scapa” de stratul adipos. Nu te speria ca iti vor creste muschii peste noapte si vei arata ca un barbat, ca nu se va intampla.

In articolul „Totul despre definirea musculara„, am scris aproape tot ce tine de cardio si definire.